Тиждень толерантності 13.11- 17.11

2017-11-13

План проведення.

Понеділок

Категорія

«День Поваги, Добра і Терпіння»

1.Лінійка, присвячена відкриттю тижня толерантності.«Світ починається з мене» 2.Організація книжкової виставки «Ми різні але ми рівні». 3.Анкетування “Що ти знаєш про толерантність” 4.Акція “Створи квітку толерантності”9-11клас 5.Перегляд мультфільму “Урок доброти-1 “ Правила дня: в одязі обов'язково мати білий колір, поводити себе ввічливо,

Учні школи

Бібліотекар

пед.орг.

Вівторок

“День посмішки і гарного настрою”

1. Превентивні п’ятихвилинки до Міжнародного Дня толерантності: «Толерантність – крок до свободи»

2. бліц-опитування «Чи живе в моїй школі толерантність?…», «Ввічливість– це…», «Толерантність– це…» 3.”Акція “Подаруй світу усмішку”

4.Перегляд мультфільму “Урок доброти -2“ Правила дня: в одязі обов'язково мати жовтий колір, частіше посміхатися і дарувати оточуючим гарний настрій.

Класні керівники

пед.орг.

УР

Середа

«День Тактовності »

1.Акція «Обійму безкоштовно»

2.Вирощування «Дерева толерантності», де на листочках діти можуть написати, як вони розуміють принципи толерантності. Наприклад, «Потрібно поважати, розуміти, цінувати людей, які оточують тебе», «Відноситись до людей терпиміше», «Поважати чужу думку!» та інші. 1-11кл.

3.Крилаті вислови про толерантність. 5-8кл 4.Перегляд мультфільму “Урок доброти -3

Правила дня: в одязі обов'язково мати зелений колір,бути спокійним і вихованим,, не боятися поділитися своїми почуттями з іншими.

УР

пед. орг.

Кл.кер

Четвер

«День Взаєморозуміння»

1.Арт-тренінт «Якого кольору толерантність»

2.Урок гарної поведінки «Поспішаймо творити добро», «Озирнись на свій вчинок», гра «Давай помиримось»

3.Акція “Долоньки”1-4

5.Перегляд мультфільміф “Урок доброти-1 “ Правила дня: в одязі обов'язково мати червоний колір, поводити себе ввічливо, вибачитися якщо когось образив, помиритися з ким посварився, допомогти слабшим і меншим.


П'ятниця

“День ввічливості”

1. Загальношкільна акція «Поділись своєю добротою»в якій беруть участь як учні так й учителі школи (учні діляться з задоволенням своєю добротою з учителями, а учителі зі своїми учнямиотримуюючи від цього радість та гарний настрій)

2.Хвилика позитиву “Комплімент кожному”

3.Презентація «Толерантність»

4. Акція “Візьмемось за руки”

Правила дня: в одязі обов'язково мати синій колір, частіше посміхатися і дарувати оточуючим гарний настрій.

/Files/images/2017nr/DSC01029.JPG/Files/images/2017nr/DSC01042.JPG/Files/images/2017nr/DSC01057.JPG/Files/images/2017nr/DSC01051.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 399

Коментарi